Cazare la Pensiunea Perla Moeciului 4*
Pensiunea Perla Moeciului
tel. 0744-484432
tel. 0745-019065
Pensiunea Perla Moeciului este clasificata la 4 margarete si se gaseste la 3 km de Castelul Bran, bucatarie utilata, sala de mese, Team Building, parcare, loc de joaca copii, Foisor.
 

Cazare Moeciu Pensiuni Moeciu

 

Pensiuni Moeciu

Pensiunea Perla Moeciului
tel. 0744-484432
tel. 0745-019065

Cazare la munte in zona Bran Moeciu la Pensiunea Perla Moeciului unde gasiti liniste, odihna si recreere cazare Bran in apropierea Castelului Bran.
Pensiunea Perla Moeciului este clasificata la 4 margarete, bucatarie utilata, sala de mese, Team Building, parcare, loc de joaca copii, Foisor.

Cazare in zona Bran Moeciu cu spati generoase de cazare, camere cu balcon


Zona Bran-Moeciu se afla in incantatorul spatiu al culoarului Rucar-Bran. Situata la aprox. 12km de Poiana Brasov si 160km de Bucuresti, intr-un cadru natural deosebit de pitoresc, aceasta zona agroturistica a devenit in ultimii ani o importanta destinatie de vacanta pentru turistii din tara si strainatate. Principala atractie o reprezinta Castelul Bran (Castelul lui Dracula), dar mai ales frumusetile naturale si calitatea serviciilor in materie de turism rural. Pensiunea Perla Moeciului se afla la ca. 3 km fata de Castelul Bran.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one