Cazare la Pensiunea Perla Moeciului 4*
Pensiunea Perla Moeciului
tel. 0744-484432
tel. 0745-019065
Pensiunea Perla Moeciului este clasificata la 4 margarete si se gaseste la 3 km de Castelul Bran, bucatarie utilata, sala de mese, Team Building, parcare, loc de joaca copii, Foisor.
 

Cazare Moeciu Pensiuni Moeciu

 

Pensiuni Bran

Zona Bran-Moeciu se afla in incantatorul spatiu al culoarului Rucar-Bran. Situata la aprox. 12km de Poiana Brasov si 160km de Bucuresti, intr-un cadru natural deosebit de pitoresc, aceasta zona agroturistica a devenit in ultimii ani o importanta destinatie de vacanta pentru turistii din tara si strainatate. Principala atractie o reprezinta Castelul Bran (Castelul lui Dracula), dar mai ales frumusetile naturale si calitatea serviciilor in materie de turism rural. Pensiunea Perla Moeciului se afla la ca. 3 km fata de Castelul Bran.

Satele din zona Bran-Moeciu-Fundata-Sirnea sunt situate pe drumul inspre Transilvania, in Tara Barsei - un vast podis pe care il strabate raul care ii da numele si care este inconjurat de muntii Barsei, Bucegi, Ciucasului si Piatra Craiului.
Regiune extrem de interesanta din punct de vedere folcloric si etnografic, zona Bran-Moeciu-Fundata-Sirnea a dezvoltat in anii din urma cu succes turismul rural in orice sezon.
TRASEE TURISTICE MONTANE CU PLECARE DIN BRAN Moeciu


Trasee montane si circuite turistice cu diferite grade de complexitate, necesita echpament montam si antrenament de mers pe munte.BRAN – POIANA CLINCEA – SAUA DIN TIGANESTI - CABANA OMU (marcaj banda rosie) 5 – 6 ore

BRAN – POIANA CIUBOTEI – VARFUL SCARA (2422 m) – CABANA OMU (marcaj triunghi galben) 6 – 7 ore

BRAN – VALEA GAURA – CABANA OMU (marcaj cruce rosie) 6 – 7 ore

PARAUL RECE – CHEILE RASNOVULUI (marcaj triunghi galben) 3 ore

PARAUL RECE – DEALUL CU MESTEACAN (marcaj cruce albastra) 3 ore

POIANA BRASOV – POIANA CRISTIAN – RASNOV (marcaj banda albastra ) 3 – 4 ore, cu directii: - Poiana Cristian si spre Cabana Cheia

POIANA BRASOV – CABANA CHEIA (marcaj punct rosu) 3 – 4 ore

MOECIU DE SUS – POIANA GUTANU – SAUA BATRANA – HOTEL PESTERA (marcaj triunghi rosu) 7 – 8 ore

MOECIU DE SUS – VALEA PRAVALELE – SAUA STRUNGA – CABANA PADINA (marcaj cruce rosie) 6 – 7 ore
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one